VITADIS informatie

VITADIS probeerbox

admin August 16, 2013 Startpakketten Comments Off
vitadis probeerbox

Heb je een en ander gelezen over Vitadis en ben je nieuwsgierig geworden naar deze afslankmethode? Heb je veel positieve reviews gelezen, maar wil je eerst zelf ondervinden of dit wat voor je is, voordat je het hele pakket aanschaft? Dan is de Vitadis probeerbox echt wat voor jou. Op een laagdrempelige manier kun je zo ontdekken of Vitadis ook wat voor jou is.

Voor een klein bedrag krijg je een pakket thuisgestuurd, waarin zich onder andere de volgende dingen bevinden:

  • Repen
  • Cakejes
  • Biscuits
  • Dessert/pudding/shakes in drie smaken
  • Smoothies (aarbeien/framboos)
  • Muesli chocolade/caramel

In de Vitadis probeerbox zitten geen complete maaltijden zoals ontbijt of lunch, maar de snacks zullen je een idee geven over het menu van Vitadis. Bovendien vind je in dit pakket ook aanvullende informatie. Zo krijg je een receptengidsje waar je zelf mee aan de slag kunt. Daarnaast krijg je informatie waar je echt iets mee kunt: zo krijg je algemene informatie over afvallen, maar ook specifiek over hoe jij je leefstijl kunt verbeteren en zo nog meer kunt afvallen.

CTA2

Voor wie is de Vitadis probeerbox?

De Vitadis probeerbox is uiteraard een geweldige manier om kennis met Vitadis te maken. Het is dus erg geschikt als introductie in het afslankprogramma. Als het je bevalt, kun je vervolgens voor het pakket van fase 1 kiezen. Ook kun je je favoriete tussendoortjes en snacks er los bij bestellen.

Maar de Vitadis probeerbox is ook geschikt als je op een laagdrempelige manier wilt beginnen met afvallen. De informatie, tips en trucs kunnen je namelijk inzicht geven in de fouten die je maakt met betrekking tot eten. Zo kun je een begin maken met het veranderen van je eetpatroon. Dit zul je zeker op de weegschaal terugzien!

Daarnaast is de Vitadis probeerbox ook handig als je op zoek bent naar gezonde en voedzame tussendoortjes. De eiwitrijke snacks, smoothies, repen, sojanootjes en shakes zijn ideaal voor tussendoor en voorzien je van de benodigde voedingsstoffen. Je ziet het, met deze probeerbox kun je eigenlijk alle kanten uit en het is een geweldige introductie in het Vitadis afslankplan!

Lage prijs

De Vitadis probeerbox is bovendien te verkrijgen voor een lage prijs. Het is immers de bedoeling dat jíj afslankt en niet je portemonnee! Twijfel dus niet langer en laat je overtuigen. Ook voor jou is het haalbaar om zonder honger af te vallen en je ideale gewicht te bereiken op een makkelijke en prettige manier.

CTA2

Comments are closed.