VITADIS informatie

VITADIS fase 2

admin August 21, 2013 Startpakketten 1 Comment
Vitadis fase 2

Als je besluit dat VITADIS echt iets voor jou is, dan wil je uiteraard zo snel mogelijk beginnen. Je hebt immers al zo lang allerlei diëten of methodes geprobeerd, die geen blijvende resultaten hebben opgeleverd. Dan is het niet meer dan normaal dat je, nu je van VITADIS gehoord hebt, zo snel mogelijk met het programma wilt beginnen. Uiteraard is het verstandig om met het startpakket van fase 1 te beginnen. Hierin zit alles voor een goede start, waarna de kilo’s er vanaf vliegen. Na afloop van deze fase kun je uiteraard beginnen met VITADIS fase 2. Omdat VITADIS zo gezond is en je er geen honger door hoeft te lijden, kun je het programma zonder problemen langere tijd gebruiken. Je kunt de producten van fase 1 en VITADIS fase 2 desgewenst ook combineren. Wat kun je verwachten van VITADIS fase 2? Net als het eerste startpakket zal ook dit pakket jou snel van je ongewenste kilo’s afhelpen. Met een gevarieerd en lekker menu van verschillende eiwitrijke snacks kom jij je dag wel door! Daarnaast leer je hoe je zelf je eetpatroon ten goede kunt veranderen met de bijgeleverde informatie en heerlijke recepten. Met al die lekkere producten en menu’s van VITADIS zou je bijna vergeten dat je aan het afvallen bent. Dat bewijst ook maar weer eens dat afvallen geen straf hoeft te zijn.

CTA2

De inhoud van VITADIS fase 2

Wat zit er precies in het startpakket van VITADIS fase 2?

  • 21 eiwitrijke en voedzame snacks
  • Mix doos repen
  • Mix doos combi (dessert/hartige snacks/drinken)
  • Doos met cakejes

Daarnaast krijg je ook in dit pakket ondersteunende zaken mee, zoals een E-book met 21 gezonde recepten, een E-book Slanker leven, een shakebeker, een vetverbrandingstester, informatie en tips over afvallen en een richtlijnenkaart van VITADIS. Uiteraard is het ook bij dit programma belangrijk dat je wordt ondersteund door een online coach. Door jou te blijven motiveren, zul je immers nog meer afvallen. Andere diëten gaan op dit gebied vaak de mist in. Een dieet bestaat namelijk niet alleen uit producten, motivatie in de vorm van een coach zou net zo belangrijk moeten zijn. Gelukkig wordt hier bij VITADIS wél aan gedacht.

Compleet pakket

VITADIS fase 2 is een compleet startpakket waarmee je gemiddeld tot 5,9 kilo per maand kunt verliezen. Een ideale manier dus om af te vallen en jouw streefgewicht te behalen, terwijl je ondertussen op een prettige en gezonde manier eet.

CTA2

1 Comment

  1. Dopgreree December 19, 2013 at 9:01 am

    Bedankt voor een interessante blog