VITADIS informatie

VITADIS fase 1

admin August 21, 2013 Startpakketten 1 Comment
VITADIS fase 1

Heb je de VITADIS probeerbox besteld en is dit je goed bevallen? Wil je een stap verder gaan en flink gaan afvallen? Of was je zo overtuigd van het afslankprogramma dat je niet eens een probeerbox nodig had en meteen naar fase 1 wilt gaan? Dan is het startpakket voor fase 1 precies wat je nodig hebt. Met het startpakket voor VITADIS fase 1 heb je alles in huis om af te vallen. Bovendien worden met dit pakket de beste resultaten behaald: het gemiddelde vetverlies is 9,7 kilo per maand. En dat zonder honger te lijden.

CTA2

Wat kun je verwachten van VITADIS fase 1? Je krijgt een compleet pakket aangereikt met een lekker en gevarieerd menu. De inhoud zal je steeds weer van de benodigde voedingsstoffen voorzien, terwijl het je tegelijkertijd een vol gevoel geeft zodat je geen honger hoeft te lijden. Voorbeelden van producten die in VITADIS fase 1 zitten zijn onder andere:

  • 35 eiwitrijke snacks
  • Ontbijt
  • Lunch
  • Dessert
  • Shakes en smoothies

Alles in één

Maar producten alleen is niet genoeg. In VITADIS fase 1 vind je ook ondersteunende zaken, zoals een tester voor vetverbranding, tips en trucs om je eetpatroon te verbeteren, informatie over afvallen en gezond eten, een shakebeker en maar liefst 21 gezonde recepten. Informatie over afvallen is belangrijk, omdat dit je bewust maakt van eventuele fouten die je in je eetpatroon maakt. Daarnaast is een van de unieke aspecten van VITADIS dat je online coaching krijgt en het afvallen zo dus makkelijker kunt volhouden. Afslanken valt of staat immers met motivatie.

Alle snacks en producten die je in het pakket van VITADIS fase 1 vindt, zijn eiwitrijk. Daarmee zorgen ze voor vetverbranding en een vol gevoel. De 6 eetmomenten per dag bestaan uit deze heerlijke snacks, maaltijden en recepten, waardoor je dus geen moment honger zult hebben of naar zoetigheid zult verlangen.

Falen? Geen optie!

Je hoeft niet bang te zijn dat dit het zoveelste product is dat wonderen belooft, maar deze niet kan nakomen. VITADIS fase 1 is het ideale starterspakket waar de beste resultaten mee worden behaald. Falen is geen optie doordat je online gecoacht wordt en je normaal kunt blijven eten. In het pakket bevinden zich verder nog een richtlijnenkaart en een E-book Slanker leven, waarmee je er nog meer uit kunt halen. Je eigen inzet en motivatie is het begin, VITADIS fase 1 helpt je vervolgens verder om je ideale gewicht te bereiken.

CTA2

1 Comment

  1. Dopgreree December 16, 2013 at 12:22 am

    veel geleerd