VITADIS informatie

VITADIS Ervaringen

admin September 10, 2013 Uncategorized 4 Comments

Wil je je VITADIS ervaring delen of ervaringen van andere lezen? Scroll naar beneden!

Je kent ze vast, de vele diëten die momenteel in winkels en op internet worden aangeboden! Ze komen in alle soorten en maten voor, bestaan uit vooral eiwitten of leggen de nadruk juist op zuivel.

Op deze pagina vindt je een overzicht van gebruikers, die ervaring hebben met VITADIS, een revolutionair dieet als we de deskundigen mogen geloven. Uit de VITADIS ervaringen van gebruikers blijkt, dat het dieet vooral voorloopt op andere diëten, doordat het geen jojo-effect kent en volledige maaltijden omvat.
CTA2

Uit ervaringen met andere diëten komt geregeld naar voren, dat diëten enkel bestaan uit repen of shakes, wat onvoldoende voedzaam is voor een aantal weken. Daarnaast blijkt dat het VITADIS dieet makkelijk vol te houden te zijn, mede doordat het zo voedzaam is, en tast het je spieropbouw niet aan, waar sommige andere diëten dat wel doen.

Hier onder vindt je een aantal VITADIS ervaringen die gedeeld zijn door VITADIS zelf, recensies die je misschien al wel eens hebt gezien. Deel je VITADIS ervaring op deze pagina als reactie op deze pagina. Dan kunnen andere bezoekers ook jou VITADIS recensie lezen!

VITADIS ervaring VITADIS recensie

4 Comments

 1. Ludger August 23, 2013 at 9:11 am

  Mijn ervaring met het Vitadis dieet is zeer positief! Ik probeer al geruime tijd af te vallen, maar vooralsnog zonder succes, hoeveel ik ook sport, en hoeveel hapjes ik ook laat staan; het werkt allemaal niet bij me. Nu ik Vitadis gebruik, begint het afvallen te komen, de kilo’s gaan er vanaf en het lichaam wat ik nastreef, begint zich te vormen.

  Ik sport nu niet meer, dan ik deed bij andere diëten, evenals dat ik niet minder snoep, drink of eet. Het dieet slaat bij mij dus enorm aan, waar ik de makers dankbaar voor ben! Het voelde toen ik begon als een soort laatste poging, want op den duur begint je vertrouwen in al die diëten wat af te nemen. Naast het feit, dat het dieet goed werkt bij mij, is het ook veel handiger dan andere diëten! Het omvat volledige maaltijden, waardoor je stopt nadat je het hebt opgegeten. Bij de repen van andere diëten had ik nog wel eens de gewoonte, om door te blijven eten, omdat mijn lichaam ‘riep’ om nieuwe energie. Dat gevoel heb ik tot dusver niet gehad met dit dieet!

  In meerdere opzichten bevalt Vitadis me dus; het is makkelijker, voedzamer en het belangrijkste, het werkt!

 2. Danielle August 25, 2013 at 9:12 am

  Hoewel ik eerst niet heel positief tegenover diëten stond, omdat het vaak wordt gekenmerkt door vele bijwerkingen als spierafbraak en andere gezondheidsklachten, ben ik een paar maanden terug begonnen met Vitadis. Dit dieet brengt me wat ik wil, echt een fantastisch dieet! Het is heel eenvoudig, je eet volledige maaltijden en het heeft tot nu toe geen bijwerkingen met zich meegebracht.
  Omdat ik veel sport, heb ik de eiwitten hard nodig, om te voorkomen, dat mijn spieren worden afgebroken tijdens het sporten. Mede hierdoor liep ik jaren met wat kilootjes teveel rond, bang om mijn eigen lichaam af te breken. Vitadis voorkomt dat, tenminste zo heb ik het ervaren, het grote voordeel in mijn ogen!

  Inmiddels maakt ook familie gebruik van het dieet, zij is eveneens zeer tevreden over de resultaten die ze tot nu toe geboekt heeft. Hoewel zij minder sport, en wat zwaarder is, gaan de kilo’s er ook bij haar snel vanaf! Het dieet is makkelijk vol te houden en stilt de trek enorm, het nodigt je dus niet uit om nog eens een extra reep of shake te nemen, daar waar ik dat bij andere diëten wel eens had.

 3. Lianne August 30, 2013 at 9:12 am

  VITADIS is een goed dieet, het heeft me nog niet helemaal op mijn ideale gewicht geholpen maar dat was ook niet mogelijk binnen deze tijd, het voldoet prima aan de verwachtingen. Je valt er ook zeker wel snel mee af, maar bij mij waren mijn doelstellingen gewoon te moeilijk en niet haalbaar met een gezonde manier van afvallen. Inmiddels ben ik naast het dieet meer gaan sporten en begint het wat harder te gaan!

 4. Corianne September 12, 2013 at 4:15 pm

  Helemaal top, dat Vitadis! Het afvallen gaat bij mij nu sneller dan het ooit te voren heeft gedaan, het is nu weer fijn om op de weegschaal te mogen staan. Ik ben bijna aan het einde van het dieet en zit al onder mijn streefgewicht, nu wordt het een kwestie van volhouden! Een aanrader!