VITADIS informatie

Koolhydraatarme recepten bij Vitadis

Admin March 3, 2017 VITADIS Recepten Comments Off

Twijfel je al even of je moet gaan afvallen door het volgen van een eiwitdieet zoals Vitadis of gewoon door koolhydraatarme recepten te gaan koken? Waarom zou je het niet allebei doen?
Een koolhydraatarm dieet heeft veel overlap met een eiwitdieet. Want waar je bij een eiwitdieet meer eiwitten gaat eten, doet een koolhydraatarm dieet dat in wezen ook. En waar je bij een koolhydraatarm dieet probeert minder enkelvoudige koolhydraten te nuttigen, laat je die bij een eiwitdieet net zo goed staan.
Kortom: een eiwitdieet als Vitadis laat zich prima combineren met koolhydraatarme recepten.

Wat doet Vitadis?

Het bedrijf Vitadis Health Care geeft een dieet uit: het Vitadis Slanker Leven Plan. Dit dieet richt zich op de onderstaande peilers:
- Je valt af door meer eiwitten en minder koolhydraten te gaan eten;
- Het Vitadis dieet is een levenswijze die je helpt om grip op je gewicht te krijgen;
- Je leert anders te kijken naar voeding en benut die kennis om af te vallen;
- Eenmaal op streefgewicht begin je eigenlijk maar net: vanaf nu moet je dit volhouden.
Het Vitadis dieet is een makkelijk en vriendelijk dieet om te volgen. Je krijgt de lekkerste recepten en ingrediënten thuis gestuurd en kunt makkelijk in contact komen met de vele coaches die je online (via Whatsapp of per mail) te woord staan.
Daar staat wel tegenover dat Vitadis een prijskaartje heeft. Uiteraard kun je daarin variëren en is er voor elke portemonnee wel een Vitadis-pakket beschikbaar. Maar het kan zijn dat je daar niet op zit te wachten en liever een koolhydraatarm receptenboek aanschaft.

Koolhydraatarme recepten

In principe kun je met koolhydraatarme recepten prima afvallen. Koolhydraatarme recepten richten zich namelijk ook op het eten van meer eiwitten en het minderen met koolhydraten. Daardoor wordt overtollig vet sneller en makkelijker verbrand en kun je sneller afvallen.
Een goed koolhydraatarm recept doet eigenlijk het belangrijkste voor je: je gezonder laten eten waardoor vet verdwijnt en geen kans krijgt om opgeslagen te worden op je lichaam. Daarbij levert een goed recept je energie en word je er gelukkiger van. Allemaal voordelen van een koolhydraatarm dieet. Maar toch worden er met veel koolhydraatarme diëten snel fouten gemaakt die ervoor zorgen dat het dieet helemaal niet zo goed werkt.

Meer houvast met Vitadis

Toch is de ervaring dat de meeste mensen vastigheid zoeken. Ze willen zeker weten dat ze af gaan vallen en kiezen om die reden voor een dieet, waaronder het Slanker Leven Plan van Vitadis. Dit dieet biedt ze handvaten en geeft richting aan het afvallen. Die richtlijnen ontbreken als je het allemaal zelf gaat doen. Ook bouw je niks gefaseerd op of af. Eenmaal op gewicht bestaat bij koolhydraatarme recepten de kans dat je het boek in een hoek gooit en weer ongezonder gaat eten. Daardoor jojo je met je gewicht en ben je binnen de kortste keren weer te zwaar (en terug bij af). Het voordeel van Vitadis is juist dat het jojoën voorkomt! Het helpt je om je te wapenen tegen het moment dat terugval dreigt.
Iemand die echt af wil vallen en daarbij begeleiding nodig heeft, kan he beste kiezen voor Vitadis. Mocht je dan eenmaal je streefgewicht bereikt hebben, kun je altijd nog profiteren van een receptenboek met koolhydraatarme recepten.

Comments are closed.