VITADIS informatie

Beoordeling Vitadis Slanker Leven Plan

Admin October 19, 2016 Overig No Comments

Het Vitadis Slanker Leven Plan is een effectieve methode om de overtollige kilo’s aan te pakken. Zo werd het Vitadis Slanker Leven Plan in 2015 uitgeroepen tot het meeste efficiënte dieet in Nederland.

Een groot voordeel van het Vitadis Slanker Leven Plan is dat helemaal voor je uitgedacht is wat je op een bepaalde dag mag eten. Geen ingewikkelde toestanden, boeken die je moet lezen, of regels en uitzonderingen die je moet leren.

Hierdoor is het Vitadis Slanker Leven Plan ideaal als je een druk dagschema hebt. Het kost je vrijwel geen tijd en energie om met je dieet bezig te zijn en je hebt de zekerheid dat je kilo’s zult kwijt raken.

Over het Vitadis Slanker Leven Plan

Het Vitadis Slanker Leven Plan is een product van Vitadis Health Care. Vitadis Health Care verkoopt verschillende afslank producten. Zo verkopen zij verschillende dieet pakketten, shakes en smoothies, dieet repen, snacks, brood & crackers, dranken en desserts.

Wat voor een soort dieet is het?

Het Vitadis Slanker Leven Plan is een koolhydraatarm dieet. Misschien heb je nog nooit van een koolhydraatarm dieet gehoord, maar ook bekende diëten zoals het Dr. Atkins, het South Beach dieet en het Zone dieet zijn koolhydraatarme diëten.

Dr. Atkins was het eerste koolhydraatarme dieet. Dr. Atkins was een Amerikaanse cardioloog welke niet tevreden was met hoeveel zijn patiënten afvielen met het vetarme dieet welke destijds door de Amerikaanse hartstichting werd geadviseerd. Hij deed de nodige research en kwam tot de conclusie dat we beter in staat zijn om gewicht te verliezen als we minder koolhydraten eten in plaats van minder vetten. Hoe tegenstijdig dat misschien ook klinkt.

In de loop der jaren hebben koolhydraatarme diëten hun effect wel bewezen. En alle koolhydraatarme diëten welke volgde op het oorspronkelijke koolhydraatarme dieet van Dr. Atkins kan je eigenlijk zien als doorontwikkeling van het koolhydraatarme dieet. In de loop der jaren zijn we steeds meer te weten gekomen over het effect van voeding op ons gewicht en onze gezondheid. Bij het Vitadis Slanker Leven Plan is de laatste kennis op het gebied van koolhydraatarme voeding op een praktische en handige manier voor je toegepast.

In het kort gezegd komt een koolhydraatarm dieet er op neer dat we het lichaam dwingen om lichaamsvet te gaan verbranden omdat het lichaam onvoldoende energie uit koolhydraten binnen krijgt. Daarnaast heeft een beperking van koolhydraten een gunstig effect op de bloedsuikerspiegel. Er zullen minder grote schommelingen in de bloedsuikers zijn waardoor het lichaam minder insuline hoeft aan te maken. Insuline is een hormoon wat een belangrijke rol speelt als we gewicht willen verliezen. Onder invloed van insuline zal het lichaam vet gaan opslaan en vet gaan vasthouden. Door de insulinewaarden laag te houden kan het lichaam het vet uit de vetreserves verbranden, mits we minder calorieën eten dan wat het lichaam nodig heeft.

Mijn ervaringen met het Vitadis Slanker Leven Plan

Ik had het Vitadis Startpakket fase 1 besteld. Waarna ik direct een account bij Vitadis had aangemaakt en ik had direct de Vitadis App op mijn telefoon geïnstalleerd. De Vitadis App is wel een voordeel van het Vitadis Slanker Leven Plan ten opzichte van andere diëten welke ik heb geprobeerd. Met de Vitadis App heb ik altijd toegang tot de recepten en de bereidingswijze van het avondeten wat ik die dag moet maken. Aangezien ik mijn telefoon altijd in mijn broekzak heb zitten heb ik dit altijd direct bij de hand.

De Vitadis App geeft me ook toegang tot het Vitadis Slanker Leven Plan ebook. Daarnaast kan ik via de App chatten met mijn Vitadis afslankcoach als ik vragen of advies nodig heb.

Het Vitadis Startpakket fase 1 had ik na mijn bestelling al de volgende dag in huis. Ik kon dus gelijk aan de slag. Het pakket geeft je alles wat je nodig hebt voor het ontbijt, de lunch en de tussendoortjes. Voor het avondeten moet je wel zelf de boodschappen in huis halen aan de hand van boodschappenlijstjes. Niks ingewikkelds, gewoon producten die je bij iedere supermarkt kan kopen. En het handige is dat de recepten voor het avondeten geschikt zijn voor het hele gezin en prima smaken.

In het pakket zitten pannenkoeken, brownies (mijn favoriet), eiwitshakes, koolhydraatarme repen, crackers, noten, koekjes en soep. In het pakket zit ook een vetverbrander, een supplement wat er voor zorgt dat je vetverbranding op gang komt. Ze noemen dit de Vitadis Fast vetverbrander.

Dagelijks ontvang je een email van je persoonlijke Vitadis afslank coach. In deze email vindt je een advies voor die dag en er staat hoe je het avondeten voor die dag moet bereiden. Ideaal want het kost je geen tijd om zelf dingen te gaan lopen uitzoeken.

Na 10 dagen ben je klaar met het Vitadis startpakket fase 1. Ik was na deze 10 dagen 4,9 kilo afgevallen en het leuke daarvan was eigenlijk dat ik geen enkel moment het idee heb gehad dat ik op een steng dieet was. Het koste me wel de nodige discipline om laat op de avond niet een kaasplankje of een schaaltje nootjes op tafel te zetten. Maar dat was meer omdat dat een gewoonte van me is, niet zozeer omdat ik een hongergevoel had.

Over de smaak van de geleverde producten in het pakket ben ik ook te spreken. En ook de recepten voor het avondeten smaakte mij, en de rest van mijn gezin, ook prima.

De kosten

Momenteel vraag Vitadis 97 euro voor het Vitadis startpakket fase 1. Dat klinkt als heel veel geld, maar aangezien ik ook een hoop geld uitspaarde voor het ontbijt, de lunch en de tussendoortjes viel dat eigenlijk ook wel weer mee.

Eindoordeel Vitadis Slanker Leven Plan

In tien dagen ben je klaar met het fase 1 pakket. Wat wel een prettige periode is naar mijn idee. Omdat je weet dat je het maar tien dagen hoeft vol te houden is het volgens mij ook makkelijk om vol te houden. Het moment dat je weer normaal kan eten gloort aan de horizon. Ondanks dat de fase 1 slechts 10 dagen duurt is het wel lang genoeg om zichtbare en meetbare resultaten te boeken.

De smaak van de geleverde voedingsmiddelen vond ik goed en ook de persoonlijke begeleiding was goed. Men is deskundig en heeft antwoord op al je vragen.

Laat een reactie achter